Zzp’er

Zzp'er

Tenszorg is hét bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorgsector. Wij helpen jou als zzp’er bij het vinden van opdrachten in de zorgsector. Met jarenlange ervaring met zzp’ers in de zorg, begrijpen we dat jij regie wilt behouden over jouw rooster. Jij kent jouw eigen wensen en drijfveren beter dan wie dan ook. Bij Tenszorg bieden we flexibiliteit en kunnen we rekening houden met jouw wensen. Wij zorgen voor jou, zodat jij kunt zorgen voor anderen. 

Waarom Tenszorg?

Duidelijke afspraken

Door middel van duidelijke afspraken weet je altijd waar je aan toe bent bij Tenszorg. Wij kijken samen met jou waar je krachten en kwaliteiten liggen binnen de zorg. Vanuit daar maken wij voor jou de juiste match.

Plansysteem

Wij maken gebruik van een planningssysteem waar ook jij gebruik van kunt maken. Installeer de app gemakkelijk op je telefoon, zodat je altijd en overal kunt zien waar en wanneer je moet werken. Zo heb je altijd een agenda en jouw werkrooster bij de hand met daarin alle relevante klantinformatie.

Meerdere opdrachtgevers

Tenszorg profileert zich als dé partner in personeelsbemiddeling. Door het maken van duidelijke afspraken zijn wij betrouwbaar in het uitzenden van zorgpersoneel en werken meerdere organisaties graag met ons samen. Op die manier kunnen we jou altijd voorzien van werk en ben je als zzp’er gegarandeerd van werk bij verschillende opdrachtgevers.

Persoonlijk contact

Wij kennen al onze zorgprofessionals. Loop je ergens tegenaan of heb je vragen? Het Tens team, met ruime ervaring in de zorg, staat altijd voor je klaar om je te helpen, met je mee te denken of om een luisterend oor te bieden! Zo sta je er nooit alleen voor en kun jij je richten op datgene wat jou drijft: zorgen voor anderen.

Meld je vrijblijvend aan via ons aanmeldformulier.

Voor een klachtenregeling hebben wij een samenwerking met Zorg doen wij samen.

Wanneer je je als zzp’er aanmeld op de website van Zorg doen wij samen, ontvang je namens ons 10% korting met de kortingscode ZDWS10

Zie hier de route van het aanmeldproces

Zie hier de route van het aanmeldproces

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden bij Tenszorg.

Check

Na inschrijving checken wij jou cv, documenten en wensen. Daarna nemen wij contact met je op.

Op gesprek

We maken persoonlijk kennis met al onze medewerkers.

Is er een wederzijdse klik?

Pas jij in ons plaatje als zorgprofessional en zijn jouw documenten op orde?

Aan de slag!

Welkom bij Tenszorg!
We gaan voor jou op zoek naar de juiste match.