Aanmelden

Onze app

Voor opdrachtgevers

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter zodat wij met je in contact komen.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor jou. Bel of mail direct met ons.

Meestal neemt Shanna op

Tenszorg voor
professionals

Bij Tenszorg waarderen we de passie en toewijding van onze professionals als geen ander. Wij geloven dat de sleutel tot uitmuntende zorg ligt in de vrijheid en flexibiliteit van onze werknemers. Daarom bieden wij jou als zzp’er, flexmedewerker, of zelfs iemand op zoek naar een langduriger opdracht, de perfecte mogelijkheden aan.

Wij staan klaar om een persoonlijke band met je op te bouwen, te luisteren naar je wensen en behoeften, en samen te werken aan jouw ideale carrièrepad binnen de zorg. Ons proces is eenvoudig en transparant: meld je aan, maak persoonlijk kennis, en laat ons de perfecte match voor jou vinden.

Word onderdeel van een team dat gedreven is door hart en ziel voor zorg. Tenszorg: jouw zorg is onze kracht

Jouw werkgeluk op #1

Kies zelf jouw dienstverband: vast of flexibel

Maak deel uit van een gepassioneerd netwerk

Altijd toegang tot een netwerk vol professionals

Werk samen met professionals die een stapje extra zetten

Je hebt 1 contactpersoon die meedenkt, adviseert en jou volledig ontzorgt.

Tenszorg voor
werkgevers

Je hebt niet alleen een ervaren partner nodig die met je meedenkt en je ontzorgt, maar ook iemand die begrijpt wat het betekent om kwalitatieve zorg te leveren. Bij Tenszorg delen we deze visie. Wij helpen je vooruit door professionals te verbinden die werkelijk bijdragen aan jouw organisatie – mensen die hun werk met passie doen en die geloven in het belang van goede zorg.

Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een vaste aanstelling, wij zetten ons in om de juiste match te vinden die aansluit bij de behoeften en waarden van jouw organisatie. We geloven dat het ondersteunen van het welzijn en de tevredenheid van de professionals niet alleen ten goede komt aan hen, maar ook aan de continuïteit en kwaliteit van jouw zorgverlening en, het allerbelangrijkst, aan de cliënten die afhankelijk zijn van jullie diensten.

Documenten

Volg ons

Tenszorg is gespecialiseerd in het maken van de juiste match binnen de zorg en (specialistische) facilitaire dienstverlening

Onze backoffice is in bezit van een NEN 4400-1, ABU & SNA keurmerk.
© 2024 Alle rechten voorbehouden
Gerealiseerd door Marketing Shift

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Download
de app

Download gemakkelijk de Tenszorg app in de App- of Play Store.