Aanmelden

Onze app

Ik ben opdrachtgever

Vind de perfecte kandidaten die bij jou passen! Tenszorg is de bemiddelaar waarbij jullie op #1 staan!

Onze branches

Een expert die adviseert, ontzorgt en meedenkt voor langere termijn

Bevlogen zorgprofessionals die perfect in uw team passen

Maatwerk in matching door diepgaand begrip van beide partijen

Werken samen
met Tenszorg

Tenszorg is gebaseerd op het principe dat een tevreden professional dubbel zoveel waard is. Daarom zetten wij ons in om organisaties zoals de uwe te ondersteunen met toegewijde en gekwalificeerde zorgprofessionals die een positieve impact willen maken, vandaag en in de toekomst. Ons team bestaat uit betrokken begeleiders, verzorgende IG’s, verpleegkundigen, artsen en therapeuten, allen met een hart voor de zorg en de juiste kwalificaties op zak.

Deze aanpak levert niet alleen voordelen op voor de professional en de continuïteit van uw organisatie, maar verhoogt ook de kwaliteit van zorg voor uw cliënten. Of uw behoefte nu binnen een zorginstelling, een ziekenhuis of een welzijnsorganisatie ligt, onze professionals zijn klaar om het verschil te maken. Kies voor een samenwerking met Tenszorg, waar het welzijn van mensen en kwalitatieve zorg onze hoogste prioriteit zijn. Ontdek zelf de waarde die onze professionals aan uw organisatie kunnen toevoegen.

Dienstverlening
bij Tenszorg

Detachering: Tijdelijke drukte, langdurige ziekte of zwangerschapsverlof?
Onze flexibele detachering biedt uitkomst.

Ad-hoc: Krijgt u het rooster niet rond op korte termijn? Ook voor losse
diensten zijn wij uw partner.

Detachering met Indiensttreding: Ervaar je een sterke connectie met
onze professional en overweeg je een vaste aanstelling? Tenszorg
faciliteert dit onder specifieke voorwaarden, met volledige ondersteuning.

ZZP Detachering: Wij ondersteunen zowel ervaren als startende zzp’ers in
hun carrière en koppelen hen aan passende opdrachten. Jouw organisatie
kan hun volgende succesvolle stap zijn!

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Door onze persoonlijke aanpak komen we er precies achter welke organisatie goed bij je past. Zo hoef je niet eindeloos in gesprek te gaan met verschillende organisaties.

Hoe wij werken

Bij Tenszorg begint elke succesvolle match tussen een zorgprofessional en een zorginstelling met een persoonlijk kennismakingsgesprek. In nauwe samenwerking met onze cliënten brengen we de specifieke behoeften in kaart. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning vanwege onverwachte piekmomenten, langdurige afwezigheid, of detachering met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, wij stemmen onze zoektocht nauwkeurig af op de gevraagde kwalificaties. Zo garanderen we dat de professional die wij voorstellen, niet alleen perfect in het team past maar ook over de benodigde diploma’s, kwaliteiten en ervaring beschikt.

Onze zoektocht richt zich echter niet alleen op vakbekwaamheid; we hechten ook grote waarde aan de motivatie, houding en het gedrag van de kandidaten. Deze aspecten zijn cruciaal om te bepalen of iemand echt thuishoort binnen een bepaald team of project. Kwaliteit is ons leidende principe. Daarom voeren we uitgebreide referentie- en kwaliteitscontroles uit gedurende het gehele wervings- en selectieproces.

Zodra een zorgprofessional via ons aan de slag gaat, houden we de vinger aan de pols. We bieden ondersteuning waar nodig en evalueren regelmatig zowel de samenwerking als het werkgeluk van de professional.

Ons uiteindelijke doel is het realiseren van een prettige, langdurige en kwalitatief hoogstaande samenwerking, waarbij het welzijn van iedereen vooropstaat. Ons team van toegewijde recruiters staat altijd klaar om jou te ondersteunen.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor jou. Bel of mail direct met ons.Kom in contact

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter zodat wij met je in contact komen.

Documenten

Volg ons

Tenszorg is gespecialiseerd in het maken van de juiste match binnen de zorg en (specialistische) facilitaire dienstverlening

Onze backoffice is in bezit van een NEN 4400-1, ABU & SNA keurmerk.
© 2024 Alle rechten voorbehouden
Gerealiseerd door Marketing Shift

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Download
de app

Download gemakkelijk de Tenszorg app in de App- of Play Store.