Skip to content

Ervaringen

Petra

Sinds November 2018 bemiddelt Tenszorg voor mij bij opdrachtgevers. Ik ben heel blij met Tenszorg. Wat de bemiddeling van Tenszorg zo bijzonder maakt, is de communicatie, transparant en het feit dat ze laagdrempelig zijn. Ik vind het leuk om in de zorg te werken: iets kunnen betekenen voor de cliënten, zorg voor kwaliteit en kwantiteit, cliënten behandelen met respect. Persoonlijke aandacht en het thuisgevoel creëren.

Ouderenzorg
Voedingsassistent

Ik ben een tijdje terug gestart bij Tenszorg als voedingsassistent. Het aanmelden was duidelijk en er waren veel afspraken. Ik weet precies waar ik aan toe ben en daardoor vind ik Tenszorg nog steeds fijn om mee samen te werken.

Ouderenzorg
Begeleider

Vorig jaar ben ik gestart bij Tenszorg en nadat ik op verschillende groepen heb gewerkt, werk ik nu vast op één groep. Ik ben gek op de mensen hier en vind het ook fijn hoe Tenszorg me daarbij geholpen heeft.

Gehandicaptenzorg
Verpleegkundige

Tenszorg is een fijn bemiddelingsbureau. De zaken zijn goed geregeld en als ik vragen heb, word ik adequaat geholpen.

En de kerstpresentjes zijn ook elk jaar weer een leuk gebaar!

Ouderenzorg
Marjolein

Ik vind het leuk om in de zorg te werken. Soms ben ik voor langere tijd op een locatie, maar ook de afwisseling van verschillende locaties maakt dat de zorg heel veelzijdig is. Iedere dag is het weer anders en dat maakt het zo leuk. Al vanaf het begin toen ik bij Tenszorg kwam, werd ik goed opgevangen. Ik ben en word heel goed begeleid. Geen vraag is ze te veel en eventuele problemen op locatie worden snel en adequaat opgelost. Kortom, een hele goede en fijne samenwerking. Ze waren ontzettend blij en enthousiast toen ik de overstap maakte naar zzp-er. Ze hebben mij op alle fronten geholpen. En ja, dus ook naar Breukelen gereden om mij niet helemaal naar Amsterdam te laten rijden. Ook zij zijn dus Tenstoppers!

Ouderenzorg
Hamza

Het fijne aan Tenszorg is dat ik nog altijd dezelfde contactpersonen heb en dat het team weet waar mijn ambities liggen. Zo word ik alleen ingezet waar ik het best kan functioneren! Ik vind het fijn om als begeleider te werken. Binnen de zorg lever je een bijdrage aan elk waardevol leven. Men werkt niet alleen met het hoofd, maar ook met hart en hand. Dit maakt het werk bijzonder.

Gehandicaptenzorg