Ervaringen

Petra

Sinds November 2018 bemiddelt Tenszorg voor mij bij opdrachtgevers. Ik ben heel blij met Tenszorg. Wat de bemiddeling van Tenszorg zo bijzonder maakt, is de communicatie, transparant en het feit dat ze laagdrempelig zijn. Ik vind het leuk om in de zorg te werken: iets kunnen betekenen voor de cliënten, zorg voor kwaliteit en kwantiteit, cliënten behandelen met respect. Persoonlijke aandacht en het thuisgevoel creëren.

Ouderenzorg
Reini

Ik werk nu een jaar voor Tenszorg en het bevalt me reuze goed. De samenwerking is bijzonder prettig: heldere, duidelijke communicatie.  Bij ziekte een mooie bos bloemen! Het werken in de zorg vind ik leuk en afwisselend en het is leuk om meerdere collega’s te ontmoeten. Wat me opvalt, is de kwaliteit die hoger is dan bij andere bureaus: we runnen soms met Tenszorg een hele afdeling!

Ouderenzorg
Mersija

Mijn samenwerking met Tenszorg is sinds het begin altijd heel goed geweest. Ze zijn altijd super behulpzaam als je ergens tegen aanloopt. Je kunt altijd bellen om je vraag te stellen en krijgt dat altijd de hulp die je nodig hebt.
Wat ik bij andere bureaus heel erg miste en bij Tenszorg juist heel leuk vind, is de betrokkenheid en de oprechte interesse die ze tonen in je. Dit is dan ook de reden dat Tenszorg bij mij op nummer 1 staat!

Ouderenzorg
Verpleegkundige

Tenszorg is een fijn bemiddelingsbureau. De zaken zijn goed geregeld en als ik vragen heb, word ik adequaat geholpen.

En de kerstpresentjes zijn ook elk jaar weer een leuk gebaar!

Ouderenzorg
Marjolein

Ik vind het leuk om in de zorg te werken. Soms ben ik voor langere tijd op een locatie, maar ook de afwisseling van verschillende locaties maakt dat de zorg heel veelzijdig is. Iedere dag is het weer anders en dat maakt het zo leuk. Al vanaf het begin toen ik bij Tenszorg kwam, werd ik goed opgevangen. Ik ben en word heel goed begeleid. Geen vraag is ze te veel en eventuele problemen op locatie worden snel en adequaat opgelost. Kortom, een hele goede en fijne samenwerking. Ze waren ontzettend blij en enthousiast toen ik de overstap maakte naar zzp-er. Ze hebben mij op alle fronten geholpen. En ja, dus ook naar Breukelen gereden om mij niet helemaal naar Amsterdam te laten rijden. Ook zij zijn dus Tenstoppers!

Ouderenzorg
Hamza

Het fijne aan Tenszorg is dat ik nog altijd dezelfde contactpersonen heb en dat het team weet waar mijn ambities liggen. Zo word ik alleen ingezet waar ik het best kan functioneren! Ik vind het fijn om als begeleider te werken. Binnen de zorg lever je een bijdrage aan elk waardevol leven. Men werkt niet alleen met het hoofd, maar ook met hart en hand. Dit maakt het werk bijzonder.

Gehandicaptenzorg