Flex

Flex

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de zorg? Bij Tenszorg kun je aan de slag als uitzendkracht in de zorg. Je studeert nog, hebt kleine kinderen of tijd over voor een extra baan: je hebt je eigen redenen om te kiezen voor flexibel werk. Bij Tenszorg helpen we je daarom graag om flexibel te kunnen werken door rekening te houden met jouw wensen. Wij zorgen voor jou, zodat jij kunt zorgen voor anderen.  

Waarom Tenszorg?

Duidelijke afspraken

Door middel van duidelijke afspraken weet je altijd waar je aan toe bent bij Tenszorg. Wij kijken samen met jou waar je krachten en kwaliteiten liggen binnen de zorg. Vanuit daar maken wij voor jou de juiste match.

Breed aanbod

Tenszorg profileert zich als dé partner in personeelsbemiddeling. Door het maken van duidelijke afspraken zijn wij betrouwbaar en werken meerdere organisaties graag met ons samen. Op die manier kunnen we jou altijd voorzien van werk bij één of meer opdrachtgevers. 

Persoonlijk contact

Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering, wij weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Loop je ergens tegenaan of heb je vragen? Het Tens team staat voor je klaar om je te helpen, met je mee te denken of om een luisterend oor te bieden. Zo sta je er nooit alleen voor!

Interesse gewekt? Meld je vrijblijvend aan via ons aanmeldformulier.

Zie hier de route van het aanmeldproces

Zie hier de route van het aanmeldproces

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden bij Tenszorg.

Check

Na inschrijving checken wij jou cv en wensen. Daarna nemen wij contact met je op.

Op gesprek

We maken persoonlijk kennis met al onze medewerkers.

Is er een wederzijdse klik?

Pas jij in ons plaatje als zorgprofessional en zijn jouw documenten op orde?

Aan de slag!

Welkom bij Tenszorg!
We gaan voor jou op zoek naar de juiste match.