Zorgorganisaties

Tenszorg is gespecialiseerd in het maken van de juiste match binnen de zorg

Tenszorg is jouw partner voor personeelsoplossingen in de zorg. Wij verzorgen door bijna heel Nederland flexibele inzet voor organisaties binnen de zorg. Onze zorgprofessionals hebben hart voor de zorg. Zij identificeren zich met onze visie waarbij kwalitatief goede zorg altijd centraal staat. Met Tenszorg kies je voor goede zorg en de juiste match. 

Onze diensten

Zzp-bemiddeling

Flexwerkers

Detachering

Werving & Selectie

Een zieke medewerker? Een drukke zomervakantie? Er zijn tal van redenen waarom de formatie (tijdelijk) onvolledig is. Dit hoeft niet ten koste te gaan van de kwaliteit van de geleverde zorg.

Wij werken voor verschillende zorginstellingen, zoals:

Tenszorg kan op verschillende manieren helpen bij het bieden van personeelsoplossingen. 

Waarom Tens?

Het Tensteam heeft veel kennis en ervaring als het gaat om flexibele inzet van zorgpersoneel. Wij zijn daarom in staat mee te zoeken naar het vinden van de meest passende personeelsoplossing. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak in onze samenwerking. Zo denken we altijd mee met onze klanten om te zorgen voor de juiste match. Het maakt niet uit aan welke kant van de lijn men zich bevindt, zorgtekorten raken ons allemaal.

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers goed te kennen en om samen te bepalen waar ze hun krachten het beste kunnen benutten. Wij ontzorgen onze zorgprofessionals zoveel mogelijk, zodat zij kunnen doen waar zij in uitmunten: het leveren van kwalitatief goede zorg.

Wij werken samen met Multiflexx voor het verzorgen van de backoffice werkzaamheden. Multiflexx garandeert het voorkomen van een ketenaansprakelijkheid bij de inzet van flexibel personeel. Bij de inzet van zzp’ers genieten zorgorganisaties daarbij van het btw-besparingsconcept en kunnen zij rekenen op scherpe tarieven. Daarbij worden dossiers van medewerkers uitvoerig gescreend. Zonder een volledig en geldig dossier worden medewerkers niet ingezet.

Onze contracten zijn gecontroleerd door vakkundige juristen gespecialiseerd in de zorgsector. Tenszorg is in het beheer van het Kwaliteitskeurmerk Zorgcontracten. Deze is door zorgorganisaties opvraagbaar.

Contact

Heb je vragen over de door ons geleverde diensten of zou je graag een keer met ons in contact willen komen? Neem dan contact op met Shelley Bakker.