Visie & Missie

Visie

Bij Tenszorg geloven we in flexibel personeel in de zorg. We zien dat flexibel personeel door meer vrijheid en flexibiliteit met passie zorg verleent. Personeel dat flexibel wordt ingezet, doet kennis en ervaring op door in contact te komen met uiteenlopende groepen zorgvragers en zorgorganisaties. De ervaren vrijheid zorgt ervoor dat ze met passie hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ze hebben zich vaak weten te ontwikkelen tot kwalitatief sterke en gedreven zorgprofessionals.

Tenszorg kiest ervoor een bijdrage te leveren aan het verbeteren van gezondheidszorg door te kiezen voor een persoonlijke aanpak. Zorg is maatwerk. We denken mee met onze klanten om passende oplossingen te bedenken voor uitdagingen in personele bezetting. Bij Tenszorg stopt de dienstverlening niet bij bemiddeling, daar begint deze pas echt. Met onze persoonlijke aanpak leren we onze zorgprofessionals kennen. Medewerkers voelen zich verbonden met Tenszorg waardoor onze zorgprofessionals betrouwbaar zijn en wij weten waar een medewerker z’n kracht ligt. Tenszorg is hierdoor in staat is de perfecte match te maken om kwalitatieve zorgprofessionals dáár te hebben waar ze hard nodig zijn. 

Missie

Tenszorg levert flexibel en kwalitatief goed zorgpersoneel, zodat cliënten te allen tijde kunnen genieten van de zorg waar zij recht op hebben.