Stage

Tenszorg is een bemiddelaar voor zorgprofessionals en koppelt deze aan zorginstellingen. Op ons hoofdkantoor in Amsterdam werken wij doelgericht samen om onze zorgpartners zo goed mogelijk te bedienen. Als stagiair bij Tenszorg kom je in aanraking met alle verschillende gebieden binnen een organisatie: Werving & selectie, verzuim, administratie, planning en HRM.

Wil jij kennis en ervaring opdoen door een kijkje achter de schermen te kijken bij Tenszorg? Wij bieden stageplekken aan voor studenten met de volgende studierichting:

  • HRM
  • Communicatie & marketing
  • Office assistant
  • Juridisch-administratief dienstverlener

Bij Tenszorg wisselen we doelgericht werken af met ontspanning. Er is ruimte voor gezelligheid, maar als team zijn we ook zeer doelgericht en doen we er alles aan om onze zorgpartners zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Als stagiair bij Tenszorg werk je samen met verschillende collega’s met ieder z’n eigen specialisme. Ten behoeve van een goede en leerzame ervaring krijg je één aanspreekpunt binnen de organisatie waar je met vragen en opmerkingen terecht kunt.

Wie weet zijn er na afloop van jouw stage en studie nog veel meer mogelijkheden binnen Tenszorg.

Zie jij jezelf al deel uitmaken van het Tensteam? Leuk! Solliciteer direct door te mailen naar: 

Jouw aanmelding wordt binnen een week behandeld. Mocht er ruimte zijn voor een stagiair en mocht er interesse zijn in jouw profiel, dan neemt een collega contact met jou op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Hierna zal jouw profiel besproken worden met het team en bij positief bericht volgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op ons hoofdkantoor.

Mocht je naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen hebben dan kun je deze stellen door te mailen naar: werkenbij@tenszorg.nl.

 Hopelijk tot snel bij Tenszorg!

Stagekenmerken

Opleidingsniveau: mbo/hbo

Werkomgeving: Kantoor

Dagen per week: 4 tot 5 dagen

Locatie: Abcoude (nabij station)

Stageduur: 5-6 maanden (of meer)

Stagevergoeding: in overleg