Aanmelden

Onze app

Ik wil een vaste baan

Vind de perfecte vaste baan die bij jou past! Tenszorg is de bemiddelaar waarbij jij op #1 staat!

Ervaring opdoen in
verschillende omgevingen

Zekerheid van balans tussen werk en privé

Vast dienstverband met een zekerheid van inkomsten

Werken als vaste kracht
via Tenszorg

Ontdek de stabiliteit van een vaste baan gecombineerd met de diversiteit die de zorgwereld te bieden heeft. Tenszorg biedt jou de kans om in vaste dienst te treden, met de vrijheid om je passie in diverse settings uit te oefenen. Samen vinden we een positie die niet alleen aansluit bij jouw vaardigheden en wensen, maar ook bij jouw leven. Of je nu in het ziekenhuis, in de VVT, GHZ, GGZ of in het welzijn wilt werken, bij ons vind je de ideale balans tussen professionele uitdaging en persoonlijke tevredenheid. En mocht je ooit voelen dat je niet op je plek zit, dan staan wij klaar om samen met jou naar een nieuwe uitdaging te zoeken. Jouw carrière, jouw keuzes. Wij ondersteunen jou in het zorgen voor anderen, terwijl wij voor jou zorgen. Kies voor een vaste baan bij Tenszorg, waar jouw werk én jouw leven samenkomen.

Vast en toch
flexibel

De stabiliteit van een vaste aanstelling gecombineerd met de afwisseling van diverse projecten. Dat is wat Tenszorg jou biedt. Verbreed je horizon en verzamel waardevolle ervaringen door te werken bij verschillende zorginstellingen. Met een vast contract ga je aan de slag op projecten die variëren van 3 tot 6 maanden, allemaal onder uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een aantrekkelijk salaris en de beschikking over een bedrijfsauto, die je ook privé mag gebruiken. Jouw inzet voor anderen wordt bij ons beloond met zorg voor jou. Hoe we dat doen? Door er voor je te zijn bij elke stap in je carrière, je te verbinden met een breed netwerk van professionals, ervaringen uit te wisselen, plezier te hebben en ondersteuning te bieden waar nodig.

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Door onze persoonlijke aanpak komen we er precies achter welke organisatie goed bij je past. Zo hoef je niet eindeloos in gesprek te gaan met verschillende organisaties.

Hoe wij werken

Bij Tenszorg begint elke succesvolle match tussen een zorgprofessional en een zorginstelling met een persoonlijk kennismakingsgesprek. In nauwe samenwerking met onze cliënten brengen we de specifieke behoeften in kaart. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning vanwege onverwachte piekmomenten, langdurige afwezigheid, of detachering met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, wij stemmen onze zoektocht nauwkeurig af op de gevraagde kwalificaties. Zo garanderen we dat de professional die wij voorstellen, niet alleen perfect in het team past maar ook over de benodigde diploma’s, kwaliteiten en ervaring beschikt.

Onze zoektocht richt zich echter niet alleen op vakbekwaamheid; we hechten ook grote waarde aan de motivatie, houding en het gedrag van de kandidaten. Deze aspecten zijn cruciaal om te bepalen of iemand echt thuishoort binnen een bepaald team of project. Kwaliteit is ons leidende principe. Daarom voeren we uitgebreide referentie- en kwaliteitscontroles uit gedurende het gehele wervings- en selectieproces.

Zodra een zorgprofessional via ons aan de slag gaat, houden we de vinger aan de pols. We bieden ondersteuning waar nodig en evalueren regelmatig zowel de samenwerking als het werkgeluk van de professional.

Ons uiteindelijke doel is het realiseren van een prettige, langdurige en kwalitatief hoogstaande samenwerking, waarbij het welzijn van iedereen vooropstaat. Ons team van toegewijde recruiters staat altijd klaar om jou te ondersteunen.

Meld je aan als professional

Uitgelichte opdrachten

1-op-1 begeleider (MVG)

Documenten

Volg ons

Tenszorg is gespecialiseerd in het maken van de juiste match binnen de zorg en (specialistische) facilitaire dienstverlening

Onze backoffice is in bezit van een NEN 4400-1, ABU & SNA keurmerk.
© 2024 Alle rechten voorbehouden
Gerealiseerd door Marketing Shift

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Download
de app

Download gemakkelijk de Tenszorg app in de App- of Play Store.