Aanmelden

Onze app

Ik ben een flexer

Vind de perfecte flex baan die bij jou past! Tenszorg is de bemiddelaar waarbij jij op #1 staat!

Ontdek de flexibiliteit van werken in de zorg en welzijnssector

Neem zelf de regie over je werk-privébalans

Geniet van volledige administratieve ondersteuning

Werken als flexer
via Tenszorg

Als flexmedewerker bij Tenszorg heb je de vrijheid om zelf je opdrachten en werktijden te kiezen, met een eerlijke en aantrekkelijke vergoeding. Via ons gebruiksvriendelijke platform kun je toegang krijgen tot diverse diensten, van nachtdiensten in een lokaal verzorgingstehuis tot verschillende dagdiensten binnen de thuiszorg. Jij hebt de controle over waar, wanneer en voor welk tarief je werkt. Daarnaast nemen wij alle administratieve taken uit handen: van het opmaken van contracten tot het verwerken en versturen van je facturen. Waarom? Zodat jij je volledig kunt richten op het bieden van hoogwaardige zorg aan je cliënten en meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is in het leven. Bij Tenszorg staat jouw welzijn altijd voorop.

Administratieve ontzorging door Tenszorg

Als flexwerker bij Tenszorg heb je de vrijheid om je werk precies zo in te richten zoals het jou uitkomt, met de zekerheid van zowel werk als inkomen. Bij ons beheer jij je eigen agenda en bepaal je zelf wanneer, waar en voor wie je werkt. Of je nu in de zomer wilt genieten van extra vrije tijd voor je gezin, je hobby’s, of een welverdiende vakantie, of in het najaar kiest voor een intensievere periode van werk bij één opdrachtgever waar je jouw expertise volledig inzet; Tenszorg biedt flexibiliteit naar jouw wens.

Wij nemen de administratieve zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: uitmuntende zorg verlenen. Ons toegewijde Service- & Advies team zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van je facturatie. Het enige dat van jou verwacht wordt, is het tijdig indienen van je urendeclaratie online, vóór de tweede van elke maand. Daarna zorgen wij voor het opmaken en versturen van de facturen naar je opdrachtgevers en garanderen we dat je binnen 14 dagen jouw betaling ontvangt. Dit proces zorgt ervoor dat jouw facturatie snel, efficiënt en zonder fouten verloopt.

Geïnteresseerd in wat Tenszorg jou als flexwerker kan bieden, zowel op korte als lange termijn? Ontdek de mogelijkheden door onze brochure te downloaden, meld je direct aan of plan een kennismakingsgesprek met een van onze regiomanagers. Bij Tenszorg staat jouw flexibiliteit en welzijn voorop.

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Door onze persoonlijke aanpak komen we er precies achter welke organisatie goed bij je past. Zo hoef je niet eindeloos in gesprek te gaan met verschillende organisaties.

Hoe wij werken

Bij Tenszorg begint elke succesvolle match tussen een zorgprofessional en een zorginstelling met een persoonlijk kennismakingsgesprek. In nauwe samenwerking met onze cliënten brengen we de specifieke behoeften in kaart. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning vanwege onverwachte piekmomenten, langdurige afwezigheid, of detachering met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, wij stemmen onze zoektocht nauwkeurig af op de gevraagde kwalificaties. Zo garanderen we dat de professional die wij voorstellen, niet alleen perfect in het team past maar ook over de benodigde diploma’s, kwaliteiten en ervaring beschikt.

Onze zoektocht richt zich echter niet alleen op vakbekwaamheid; we hechten ook grote waarde aan de motivatie, houding en het gedrag van de kandidaten. Deze aspecten zijn cruciaal om te bepalen of iemand echt thuishoort binnen een bepaald team of project. Kwaliteit is ons leidende principe. Daarom voeren we uitgebreide referentie- en kwaliteitscontroles uit gedurende het gehele wervings- en selectieproces.

Zodra een zorgprofessional via ons aan de slag gaat, houden we de vinger aan de pols. We bieden ondersteuning waar nodig en evalueren regelmatig zowel de samenwerking als het werkgeluk van de professional.

Ons uiteindelijke doel is het realiseren van een prettige, langdurige en kwalitatief hoogstaande samenwerking, waarbij het welzijn van iedereen vooropstaat. Ons team van toegewijde recruiters staat altijd klaar om jou te ondersteunen.

Meld je aan als professional

Uitgelichte opdrachten

1-op-1 begeleider (MVG)

Documenten

Volg ons

Tenszorg is gespecialiseerd in het maken van de juiste match binnen de zorg en (specialistische) facilitaire dienstverlening

Onze backoffice is in bezit van een NEN 4400-1, ABU & SNA keurmerk.
© 2024 Alle rechten voorbehouden
Gerealiseerd door Marketing Shift

Wij zijn het bemiddelingsbureau met een persoonlijke en deskundige aanpak

Download
de app

Download gemakkelijk de Tenszorg app in de App- of Play Store.